Campanya donació de sang

Cita prèvia: serà necessari que les persones reservin hora per anar a donar sang i així que no hi hagi aglomeracions a l’espai: donarsang.gencat.cat 

L’horari per poder donar serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. S’ha de demanar cita prèvia aquí

Durant l’estiu les donacions de sang han baixat a tot Catalunya al voltant del 30% pel canvi d’hàbits de la ciutadania. És per això que el Banc de Sang ha reforçat les campanyes de donació per mantenir les reserves en els nivells habituals. En aquest sentit, la Roca del Vallès esdevindrà novament el proper mes d’octubre punt de donació de sang. La jornada tindrà lloc divendres 2 d’octubre al Centre Esportiu Municipal (CEM), en horari de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Per participar en la jornada, cal reservar hora prèviament a través d’aquest enllaç.

Mesures de seguretat

La donació de sang és una de les activitats imprescindibles que la població pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals. El Banc de Sang segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Així, els donants disposen de gel hidroalcohòlic en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, entre altres mesures. A més, també es prendrà la temperatura a l’arribar a l’espai.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-09-2020 08:40