Nova jornada de donació de sang el 17 de juliol al CEM

Última revisió 13-07-2020 17:18
13/07/2020

Per poder donar sang s’ha de sol·licitar cita prèvia i s’extremaran les mesures preventives.

El Banc de Sang i Teixits està realitzant una campanya de captació de donants de sang, en un moment que hi ha molta demanda perquè les mesures de confinament han fet baixar les donacions significativament. Així, una unitat tècnica especialitzada s’instal·larà a la Roca del Vallès el proper divendres 17 de juliol al CEM. A diferència d’altres convocatòries, aquest cop el procediment per anar a donar sang serà diferent per afavorir que vingui el màxim de persones possible:

Cita prèvia: serà necessari que les persones reservin hora per anar a donar sang i així que no hi hagi aglomeracions a l’espai. L’horari per poder donar serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. S’ha de demanar cita prèvia aquí

Mesures excepcionals d'higiene: hi haurà un espai perquè les persones donants es rentin bé les mans, es prendrà la temperatura a tothom i el personal mèdic portarà mascareta i guants. Pel que fa al formulari que s’ha d’omplir, es repartiran bolígrafs d’un sol ús, tot i que es demana que es porti ja emplenat de casa. Podeu descarregar-vos-el aquí

La regidora de Salut Pública, Marta Pujol, ha animat a tothom a participar-hi i ha explicat que “és un moment on el sistema sanitari ens demana que els ajudem i la millor manera de retornar-los tot el que estan fent per tots i totes nosaltres és demanar cita prèvia i anar a donar sang”.

L’espai estarà sempre net i desinfectat, i a l’entrada de l’edifici hi haurà personal del Banc de Sang i Teixits que rebrà a les persones donants i els explicarà les mesures que han de prendre per poder fer la donació.

Per donar sang s'ha de demanar cita prèvia!
Per donar sang s'ha de demanar cita prèvia!