Salutació de l'Alcaldessa

 

És un plaer donar-te la benvinguda al web de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, un espai de trobada entre l'Ajuntament i la ciutadania, una finestra per conèixer el nostre estimat municipi, un canal per a la realització de tràmits i un lloc on fomentar la transparència, la participació i la proximitat. I és que des de l’Ajuntament volem que tinguis accés fàcil i directe a la informació rellevant sobre el poble, que puguis dut a terme les gestions del teu dia a dia amb agilitat i que et sentis partícip de les decisions que es prenen a La Roca.

La nostra vila combina la diversitat, la natura, l'esport i la cultura. Situada al cor del Vallès Oriental, però només a una passa del Maresme, la Roca del Vallès es compon de tres pobles: la Torreta, Santa Agnès de Malanyanes i la Roca. Cadascun d'aquests pobles manté amb orgull el seu segell d’identitat, amb tradicions, festes i associacions pròpies. Però junts configuren un municipi actiu, cívic, solidari, compromès i culturalment molt ric.

Més de 40 anys després de la celebració de les primeres eleccions en democràcia, tinc l’honor de ser la primera alcaldessa de la història de la Roca del Vallès. Em comprometo, juntament amb l’equip de govern, a treballar incansablement per aconseguir un futur millor per a tots i totes nosaltres.

T’animo a utilitzar aquest web com a eina per fer arribar les teves preocupacions, suggeriments i idees a l’Ajuntament, així com per mantenir-te al dia de tot allò que passa al nostre municipi.

Salutacions cordials,

Marta Pujol

Alcaldessa de la Roca del Vallès

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-10-2023 17:14