Es posa en marxa el grup de dones i espai de cura Femeninament

Última revisió 13-05-2022 12:59
13/05/2022

L’objectiu és compartir experiències i teixir complicitats a través d’una programació estable d’activitats.

L'Ajuntament de la Roca del Vallès ha posat en marxa la iniciativa Femeninament, un espai per a dones adultes on es faran diverses activitats. Es vol que les persones que s’hi apuntin hi trobin un lloc on “sortir” de la seva realitat quotidiana i puguin compartir experiències i reflexions, amb l’objectiu d’esdevenir també un espai de cura i benestar emocional.

Calen aquests espais, atès que les dones tenim moltes càrregues professionals, familiars i domèstiques. En el camí cap al reequilibri necessari i la igualtat efectiva, aquest espai que creem vol donar suport a les dones i reforçar el seu apoderament”, ha explicat la regidora de Salut Pública, Marta Pujol.

El grup de dones es posarà en marxa l’1 de juny i les inscripcions estan obertes. Només cal enviar un correu electrònic a sanitat@laroca.cat per optar a alguna de les places. En aquesta primera edició hi ha previstes 12 sessions, totes gratuïtes, on es farà ioga, mindfulness, tallers de nutrició, de gestió de les emocions... Les places són limitades. Els horaris són: els dimecres de 10 a 11 h i els divendres de 15.15 a 16.15 h.

Si teniu dubtes, al mateix correu electrònic us les resoldran.