Els tràmits s’han de fer preferiblement per internet. Si voleu conèixer els projectes educatius de cada centre, trobareu tota la informació aquí

">

Comencen les preinscripcions als centres educatius de la Roca del Vallès pel curs vinent

Última revisió 18-05-2020 11:42
13/05/2020

Els tràmits s’han de fer preferiblement per internet. Si voleu conèixer els projectes educatius de cada centre, trobareu tota la informació aquí

Del 13 al 22 de maig es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria; a les escoles la Torreta, Mogent, Pilar Mestres – Jaume Torrens i Santa Agnès; i a l’institut la Roca. Enguany es demana que tots els tràmits es facin per internet per tal d’evitar desplaçaments. Als webs dels centres educatius trobareu tota la informació relativa als horaris d’atenció, la documentació a aportar i els telèfons de contacte.

Així, des del web de la Generalitat queestudiar.gencat.cat/preinscripcio es podran realitzar les preinscripcions pel segon cicle d’educació infantil, per l’educació primària i l’ESO. Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, podran demanar entregar les sol·licituds de forma presencial del 19 al 22 de maig. Per fer-ho, caldrà que demanin cita prèvia al centre que hagin escollit.

Preinscripció a les escoles bressol

Pel que fa a les escoles bressol municipals la Torreta i les Orenetes, es podrà fer la preinscripció telemàticament del 18 al 29 de maig, i presencialment del 25 al 29 de maig sempre demanant cita prèvia. Podreu trobar les sol·licituds en aquest enllaç. També us podeu posar en contacte amb cada centre per ampliar la informació. A més, en aquest document trobareu més informació sobre com fer la preinscripció a les escoles bressol municipals.

Ensenyaments postobligatoris

Finalment la preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny.

Si teniu qualsevol dubte, teniu a disposició la regidoria d’Educació de l’Ajuntament que us ajudarà en tot el procés. Contacteu-hi al telèfon 938422016.