Els centres educatius de la Roca del Vallès segueixen informant dels seus projectes educatius per a les preinscripcions del curs 2020-21

Última revisió 23-04-2020 17:17
23/04/2020

El departament d’Educació de la Generalitat ha d’indicar properament quines seran les dates i el procediment a seguir per a la matriculació pel proper curs.

Les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus van iniciar-se en plena època de portes obertes dels centres educatius i abans de les preinscripcions. A hores els centres encara estan a l’espera que el departament d’Educació de la Generalitat indiqui quines seran les dates i el procediment a seguir per a la matriculació del curs 2020-21, però els centres ja s’estan preparant per poder oferir als veïns i veïnes la màxima informació i acompanyament durant el procés de tria de centre pels seus fills i filles. A continuació trobareu la relació de centres educatius de la Roca del Vallès i els enllaços per conèixer el seu projecte educatiu i poder adreçar les consultes que tingueu:

 

Escola Mogent

Podeu consultar els aspectes més rellevants del projecte educatiu a la web: https://www.mogent.cat/portesobertes/

Correu: escola@mogent.cat

 

Escola Pilar Mestres

A la pagina web www.pilarmestres.cat podeu trobar informació sobre el projecte educatiu del centre i moments que compartim. Per qualsevol dubte, ens podeu escriure un mail a escola@pilarmestres.cat

 

Escola La Torreta

Correu: a8038168@xtec.cat

https://agora.xtec.cat/ceiplatorreta/

 

Escola Santa Agnès

Correu: a8067120@xtec.cat

Telèfon: 636017170

Web: www.escolasantaagnes.cat  

Les famílies interessades en l’escola de Santa Agnès podeu entrar a la web de l’escola i omplir un formulari per tal que l’equip de l’escola us pugui trucar i explicar i/o aclarir qualsevol dubte sobre el projecte educatiu de l’escola.

 

INS La Roca

Podeu consultar els aspectes més rellevants del projecte educatiu a la web del centre https://agora.xtec.cat/ieslaroca/

També podeu fer arribar un correu electrònic a 08053030@xtec.cat amb els vostres dubtes i consultes.

 

 

Podeu consultar els projectes educatius contactant amb els centres
Podeu consultar els projectes educatius contactant amb els centres