Arriba la Caminada entre Nuclis per a les persones grans el 2 de març

Última revisió 14-02-2022 13:30
14/02/2022

L’objectiu és fer salut i descobrir el patrimoni de la Roca del Vallès, amb un itinerari de 8 quilòmetres.

Les persones majors de 60 anys ja es poden apuntar a la nova proposta esportiva i cultural que tindrà lloc al municipi al proper 2 de març. Es tracta de la Caminada entre Nuclis, organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. La ruta transcórrer en la seva major part per pistes, i per un petit tram urbà però hi ha trams de sender. Se sortirà del camp de futbol de la Torreta a les 9 h i l’arribada està prevista cap al migdia a l’Horta de la Rectoria de Santa Agnès de Malanyanes.

L’objectiu és que les persones grans facin esport, ja que està pensada per fer-se amb marxa nòrdica, a la vegada que descobreixen els punts d’interès més destacats de la Roca del Vallès. Així, a més del patrimoni natural, la ruta passarà per diversos indrets com el Castell de La Roca, Can Sol, l’Església de Santa Agnès, la Creu de La Torreta, etc. Durant el recorregut i ha previstes diverses parades on es faran explicacions.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat: “Posar en valor el nostre municipi, a la vegada que promovem l’esport per a totes les edats, són dos dels objectius del consistori, i aquesta proposta és una oportunitat magnífica per posar-ho en pràctica”.

Totes les persones que estiguin interessades a participar poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament. Les inscripcions estan limitades a 50 places.

Documents adjunts