S’actualitzarà el directori al web municipal on els negocis podran posar les seves dades de contacte i com la ciutadania pot sol·licitar cita prèvia o fer comandes

">

L'Ajuntament contribuirà a la visibilitat del comerç local i els nous serveis

Última revisió 13-05-2020 16:36
13/05/2020

S’actualitzarà el directori al web municipal on els negocis podran posar les seves dades de contacte i com la ciutadania pot sol·licitar cita prèvia o fer comandes

L’estat d’alarma ha suposat un cop molt important pel teixit comercial de la Roca del Vallès, on la majoria de les botigues han hagut de tancar durant mesos. Davant la perspectiva de la normalització de la reobertura dels establiments, el consistori està destinant molts esforços a donar suport a tot el comerç local, i després del vídeo promocional per animar a la ciutadania a consumir a les botigues i establiments de cada nucli, ja té a punt una nova iniciativa.

Al web municipal hi ha un directori d’empreses que tots els veïns i veïnes poden consultar si estan buscant qualsevol negoci de la Roca del Vallès. Les regidories d’Inserció Laboral i de Promoció Econòmica i Comerç han promogut una actualització d’aquest directori per incloure la realitat de molts comerços, els quals han variat els horaris o han ampliat els seus serveis amb comandes a domicili i sistemes de cita prèvia.

D’aquesta manera, l’Ajuntament posa a disposició de tot el teixit comercial aquest directori, i procurarà fer difusió del mateix pels mitjans municipals per tal que arribi al màxim de població, i contribuir així a la reactivació del sector. La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat “el comerç ens necessita i nosaltres a ell. Volem no només reactivar-lo sinó enfortir-lo, per fomentar els vincles amb el veïnat i aconseguir un municipi viu i que s’ajuda. Des del consistori promourem més accions properament, com per exemple una línia d’ajudes i més accions de comunicació”.

 

 

Vídeos

VOTV - La Roca activa diverses campanyes a favor del comerç local (21 maig 2020)