L’Ajuntament endega una campanya de suport al teixit comercial roquerol i anima a tot el veïnat a contribuir a reimpulsar-lo.

">

Quan tot passi, tornem a omplir els carrers i comprar al comerç local!

Última revisió 07-05-2020 17:45
07/05/2020

L’Ajuntament endega una campanya de suport al teixit comercial roquerol i anima a tot el veïnat a contribuir a reimpulsar-lo.

Des del primer decret d’estat d’alarma la immensa majoria del comerç i restauració locals de la Roca del Vallès es va veure obligada a abaixar la persiana. Això ha suposat un cop dur per a l’economia del municipi, i les persones que sí que van seguir amb els negocis ho han fet amb estrictes mesures de seguretat i exposant-se molt al risc de contagi. Per aquests motius l’Ajuntament de la Roca del Vallès vol mostrar el seu agraïment a tots ells i el seu compromís per donar tot el suport necessari per ajudar-los a recuperar la normalitat.

Així, la Regidoria de Comerç ha iniciat una campanya per agrair la tasca dels comerços que s’han mantingut oberts i ajudar als que no han pogut obrir que aixequin la persiana amb la millor de les condicions: amb clientela. A través d’un vídeo es demana al conjunt del veïnat que un cop s’aixequin les mesures preventives, es vagi a comprar al comerç local de la Roca del Vallès, reforçant els vincles de proximitat i contribuint a l’enfortiment de l’economia del municipi. El vídeo, gravat majoritàriament amb dron, es capten imatges dels carrers i places dels tres nuclis pràcticament buits, i s’exalta la necessitat de tornar-los a omplir i comprar al comerç “de tota la vida”.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat que “des de l’Ajuntament volem expressar que junts som molt més forts, que si ens ajudem els uns als altres podrem recuperar la normalitat més ràpidament. El comerç local ens ha ajudat durant tot aquest temps de confinament i, quan puguem, els hem de tornar el favor i donar-los tot el suport possible”.

Podeu veure el vídeo aquí

 

Vídeos

VOTV - L'Ajuntament de la Roca llança un vídeo per promocionar el comerç (11 maig 2020)