CURS on-line "Gestió emocional"

Una bona gestió de les emocions és clau per encarar el futur laboral

 

 

El programa de cursos de formació que ofereix el Servei Local d’Ocupació de la Roca del Vallès, a més de recursos pràctics per millorar el currículum de les persones a l’atur o bé eines per a la gestió empresarial eficaç, també té un espai per l’autoconeixement i la reflexió. En concret els propers 8, 10 i 12 de juny es durà a terme el curs de Gestió Emocional, que serà de 15 a 17 hores i per internet.

A càrrec de la consultora Rosa Oliveras, el curs explorarà les tècniques d’autoconeixement i les pautes per reduir l’estrès negatiu per aconseguir una tranquil·litat emocional, necessària per afrontar processos tan importants com el de recerca de feina. Es treballaran processos mentals i emocionals que poden provocar la desmotivació o la poca pro activitat, fomentant que les persones guanyin en autoestima i tinguin més fortalesa i determinació.

Les places són limitades, pel que es recomana que es facin l’abans possible. Per fer-ho cal trucar al Servei Local d’Ocupació al telèfon al 93 842 44 61 (ext. 3) o escriure un correu electrònic a slo@laroca.cat.

 

 

10/06/2020
Hora inici 15:00
Modalitat online

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 28-05-2020 08:03