S'ajorna l'edició d'enguany de la Marxa de la Creu

Última revisió 14-04-2020 17:11
14/04/2020

Un cop s’aixequin les mesures de confinament l’Ajuntament i les entitats decidiran una nova data

Després d’anunciar que la Festa de la Creu queda suspesa per la crisi sanitària que viu tot el país, l’Ajuntament i el teixit associatiu de la Torreta han acordat que sí que es mantindrà una de les activitats populars més rellevants, la Marxa de la Creu, malgrat que s’ha de decidir la nova data. Actualment no es pot celebrar tal i com estava prevista, al de maig, atès que s’ha de garantir la salut pública i no exposar-se a activitats a l’espai públic que puguin provocar un repunt dels contagis dels coronavirus.

D’aquesta manera, quan s’aixequin les mesures de confinament i les autoritats sanitàries confirmin que ja és segur reprendre les activitats populars, l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació de Veïnes i Veïns de la Torreta i la Penya Madridista 12+1 acordaran una nova data per a que se celebri la Marxa de la Creu. Tant les entitats com el consistori coincideixen en que mantenir aquesta activitat contribuirà de manera important a recuperar la normalitat social un cop l'estat d'alarma finalitzi.

La regidora delegada de la Torreta, Yolanda Guarinos, ha explicat que “Volem mantenir una de les celebracions populars més icòniques del calendari festiu del municipi, però a la vegada hem d’assegurar que ningú corri cap risc de contagi. Així, treballarem amb les entitats de la Torreta per poder mantenir aquest acte i celebrar-se tan aviat com sigui possible”.

Es buscarà una nova data per celebrar aquesta prova popular
Es buscarà una nova data per celebrar aquesta prova popular