Obert el termini per sol·licitar les beques de menjador escolar per al curs 2019-2020

Última revisió 21-05-2019 14:00
21/05/2019

Les sol·licituds ja es poden presentar fins al 5 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al curs 2019-2020. La prestació té com a objectiu ajudar a l’escolarització dels nens i nenes de la comarca que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els hi correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.

El termini de presentació de sol·licituds ja es troba actiu i finalitzarà el 5 de juny. Les sol·licituds d’ajuts s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Roca del Vallès entregant la documentació necessària i els impresos corresponents degudament emplenats. Per qualsevol dubte i/o aclariment, podeu trucar al telèfon 93 842 20 16.

Qui pot demanar la beca?

Els ajuts van destinats a totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladors de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a d’altres administracions públiques.

 

Descarrega’t el formulari de sol·licitud.

Bases de la convocatòria.

Beques menjador escoles
Beques menjador escoles