Nova formació per a empreses per aconseguir finançament en l'àmbit de l'economia social i solidària

Última revisió 12-06-2020 11:02
12/06/2020

El Servei Local d’Ocupació promou aquesta sessió gratuïta que pretén aportar informació sobre els recursos financers i econòmics que les empreses tenen a l’abast.

El proper dijous 18 de juny les persones emprenedores i les empreses que busquin finançament per endegar projectes, adquirir maquinària, liquidar préstecs... tenen una cita amb el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de la Roca del Vallès. Conjuntament amb l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental s’organitza la formació gratuïta i online “Eines financeres i recursos a l’abast de l’Economia Social i Solidària”. Es tracta d’una sessió pràctica per tal de donar a conèixer els recursos financers i econòmics que el teixit empresarial d’aquest àmbit té a l’abast per impulsar la seva activitat.

La sessió tindrà lloc a través de la plataforma Zoom i per accedir-hi els participants s’han d’inscriure prèviament a través d’aquest enllaç i posteriorment rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se i unes petites instruccions. La sessió serà a les 15 h.

Què és l’Economia Social i Solidària?

Es tracta del conjunt d'iniciatives socioeconòmiques que prioritzen la satisfacció de les necessitats de les persones per sobre dels beneficis empresarials. Els valors corporatius són l'equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat. Es podria dir que l'Economia Social i Solidària tracta de recuperar la funció originària de l'economia posant-la al servei de les persones per gestionar els recursos equitativament i explotar-los de manera sostenible.

Per a qualsevol dubte, consultar a l'adreça de correu electrònic empresa@laroca.cat

 

 

 

Formació gratuïta per conèixer eines i recursos de finançament
Formació gratuïta per conèixer eines i recursos de finançament