S’ha pogut mantenir un contacte directe amb les més de 1.700 persones majors de 65 anys i garantir que no tinguessin cap necessitat desatesa

">

L'Ajuntament i el voluntariat treballen colze a colze per atendre personalment a tota la gent gran del municipi

Última revisió 30-04-2020 19:07
30/04/2020

S’ha pogut mantenir un contacte directe amb les més de 1.700 persones majors de 65 anys i garantir que no tinguessin cap necessitat desatesa

La Regidoria de Participació Ciutadana vol fer un agraïment especial a totes les persones que formen part de la Xarxa de Voluntariat, per la gran tasca d’ajuda social que estan realitzant durant el confinament i, en particular, pel suport a la gent gran del municipi. L’Ajuntament ha estat trucant a totes les persones majors de 65 anys, per conèixer quina era la seva situació, si tenien alguna necessitat i també se’ls va facilitar els telèfons de la xarxa de voluntaris per si en algun moment del confinament o necessitaven.

A vegades, però, no es van poder localitzar per telèfon a totes les persones, i la Xarxa de Voluntariat els ha anat a visitar un per un porta a porta per interessar-se per la seva salut i oferir ajuda en allò que necessitaven. Gràcies a aquesta iniciativa, s’ha atès personalment als més de 1.700 veïns i veïnes de la Roca del Vallès majors de 65 anys.

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinos, ha explicat que “hem d’agrair especialment tota la tasca que la xarxa de voluntaris està portant a terme, donant suport als serveis socials i cohesionant de manera altruista el municipi. És un motiu d’orgull que tinguem veïns i veïnes tan solidaris i disposats a ajudar als altres, moltes gràcies!”.