L'Ajuntament de la Roca del Vallès felicita els serveis municipals per la gran tasca realitzada després de la tempesta Glòria

Última revisió 31-01-2020 19:23
31/01/2020

El municipi ha recuperat gran part de la normalitat amb celeritat gràcies a la professionalitat de les intervencions de la Policia Local, els serveis de manteniment, jardineria i la resta de la unitat de serveis del municipi

Els efectes del temporal de llevant que va afectar gran part del país del 20 al 24 de gener encara són evidents al municipi, on hi va haver incidències derivades de la caiguda d’arbres i el desbordament puntual de torrents i rieres, que van fer augmentar el cabal del riu Mogent fins a límits que molts i moltes no havien vist mai. Malgrat la intensitat de la tempesta les repercussions negatives al municipi s’han minimitzat gràcies a la fantàstica intervenció dels serveis municipals.

L’Alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha afirmat que “tenim grans professionals en la Policia Local, la brigada municipal, el servei de jardineria i la resta de la unitat de serveis del municipi, que en moments difícils on el municipi els necessitava, ells i elles han respost amb escreix i han contribuït a que la Roca, Santa Agnés i la Torreta hagin recuperat gran part de la normalitat amb molt poc temps. Moltes gràcies a totes i tots per fer-ho possible i contribuir al benestar dels nostres veïns i veïnes”.

Un exemple del treball realitzat conjuntament per aquests serveis per retornar el poble a la normalitat ha estat l’arranjament del pas del carrer Església, que el dimecres 23 de gener va quedar completament engolit per l’aigua i representava un perill. La Policia Local va acordonar la zona i des que la intensitat de l’aigua va baixar els operaris han treballat intensament per a que es tornés a obrir el més aviat possible. Els serveis municipals continuen treballant perquè tots els pobles i barris es trobin en perfectes condicions.