Els actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, s’allargaran del 29 de febrer al 5 d’abril, amb la primera campanya municipal que s’organitza carregada d’activitats

">

La Roca del Vallès dedica un mes sencer a la reivindicació de la igualtat i el feminisme

Última revisió 25-02-2020 12:20
25/02/2020

Els actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, s’allargaran del 29 de febrer al 5 d’abril, amb la primera campanya municipal que s’organitza carregada d’activitats

El Dia Internacional de les Dones es converteix en el Mes de les Dones a la Roca del Vallès. Es tracta de la primera campanya que organitza l’Ajuntament per reivindicar la igualtat efectiva entre dones i homes i per posar de relleu els valors del feminisme, i des del consistori s’han organitzat desenes d’activitats del 29 de febrer al 5 d’abril. La regidora d’Igualtat, Laura Álvarez, ha explicat que «volem celebrar aquest mes amb una programació oberta tant a dones com a homes amb l’esperança de crear espais de diàleg i reflexió, on amb la vostra participació puguem començar a construir un municipi lliure de masclismes i feminista».

Durant totes aquestes setmanes s’han organitzat desenes d’actes, des d’exposicions, xerrades i tallers infantils, fins a cinefòrums, sessions de ioga i espectacles, a més de la ja tradicional Marxa Femenina de la Torreta que enguany arriba a la desena edició. Tots els actes van relacionats amb fomentar el coneixement de la reivindicació feminista, la perspectiva de gènere necessària per trencar amb la visió masclista de molts àmbits de la vida (la salut, l’educació, l’esport...), i l’apoderament de la societat per tal que trenqui estereotips i es pugui desenvolupar de manera lliure i respectuosa.

A continuació trobareu tots els actes que hi ha previstos, en els quals l’Ajuntament de la Roca del Vallès demana l’assistència i participació dels veïns i veïnes, i que el municipi faci un pas endavant en la igualtat efectiva entre dones i homes.

Programa del Mes de les Dones