La Roca del Vallès aconsegueix donar sang per a 297 pacients

Última revisió 12-12-2019 10:38
29/11/2019

El passat 27 de novembre 99 persones van donar sang a l’Institut de la Roca, 15 de les quals ho van fer per primera vegada

La Roca del Vallès va acollir el passat 27 de novembre una nova jornada solidària de donació de sang. A l’acte, organitzat pel Banc de Sang i Teixits, van participar 112 persones de les quals 99 van poder donar sang –15 d’elles per primera vegada–. Gràcies a totes les donacions s’ha aconseguit sang per a 297 pacients.

Amb aquesta campanya, que va ser un èxit, el Banc de Sang i Teixits ha aconseguit incrementar les reserves de sang per a les persones que en necessiten. A més, la jornada també va permetre sensibilitzar a la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit i informar els veïns i veïnes sobre la donació d’òrgans, cordó i plasma entre d’altres.

Per a Marta Pujol, regidora de Salut Pública i Comunitària, campanyes solidàries de donació de sang com aquestes «permeten que la població prengui consciència que un acte senzill que es pot fer en pocs minuts pot salvar vides». Pel que fa als resultats aconseguits al municipi, la regidoria celebra «que la Roca segueixi sent solidària» i fa una crida a seguir incrementant aquestes xifres.

 

Dades de la campanya de donació de sang
Dades de la campanya de donació de sang