La 9a edició de la Fira Guia't se celebrarà de forma virtual

Última revisió 18-05-2020 18:24
18/05/2020

Els dies 19, 20 i 21 de maig l’alumnat interessat en estudis postobligatoris pot conèixer l’oferta que hi ha pel curs vinent als centres del Vallès Oriental

Una de les activitats d’orientació acadèmica i professional pel jovent més rellevants de l’any es trasllada a la xarxa. Es tracta de la Fira Guia’t, que ofereix informació sobre els estudis postobligatoris que ofereixen els centres de la comarca de cara el curs vinent, i té com a objectiu orientar als i les joves de darrer curs d’ESO per tal que escullin el seu itinerari amb la màxima informació possible.

La Fira ofereix un directori amb els centres del Vallès Oriental amb tota l’oferta de Programes de Formació Inicial, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i Batxillerat. Hi haurà xerrades orientatives per a joves i famílies i també per a professionals -cal inscripció prèvia-, i també un servei telemàtic d’atenció per a resoldre qualsevol dubte. A més, s’han editat diversos vídeos on  exestudiants expliquen el seu itinerari formatiu i professional i ofereixen consells. Tot plegat els dies 19, 20 i 21 de maig a través del web https://firaguiatvallesori.wixsite.com/2020.

El regidor d’Inserció Laboral, Daniel Valls, ha explicat que “és molt important que els recursos d’orientació i assessorament en les transicions entre educació i treball es mantinguin i es potenciïn. És la millor manera que hi ha perquè els i les joves trobin el seu camí i adeqüi l’oferta d’estudis amb la demanda del teixit empresarial”.

 

9a edició de la Fira Guia't
9a edició de la Fira Guia't