Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies
Notícies
L'Ajuntament convoca una reunió a tres bandes per concretar els horaris definitius d'us d'espais esportius per la temporada 2010-2011
divendres, 28 de maig de 2010 09:17

S’ha de fer constar que els horaris que utilitzarà el club de Bàsquet representen molt menys del 50% de les hores de les quals pot disposar l’Ajuntament, seguint el conveni signat entre l’Ajuntament i el Club Balonmano La Roca.

Després de les diverses reunions mantingudes amb el Club Balonmano La Roca i el Club Bàsquet La Roca per tal de planificar els horaris d’utilització de les instal·lacions esportives per la temporada 2010-2011, i després d’haver rebut totes les consideracions i propostes per part de les dues entitats, s’han concretat el nombre de sessions a utilitzar per cada entitat: el Club Bàsquet La Roca podrà utilitzar 8 sessions a la setmana, en terç de pista, el pavelló nou, i 2 sessions la sala polivalent del CEIP Mogent. Per la seva part, el Club Balonmano la Roca podrà utilitzar tota la resta d’horari tant del Pavelló Nou, com del Pavelló Vell. També podrà disposar de la sala polivalent del CEIP Mogent.

Llegiu-ne més...
 
Espectacle infantil "Barrabum, amb Xumet i xinxeta"
divendres, 28 de maig de 2010 09:12

Tindrà lloc el 15 de maig, a les 17:30 al Centre Cultural de la Torreta

En Xumet i la Xinxeta viuen una divertidíssima aventura. En Xumet vol presentar el nou espectacle, la Xinxeta diu que no perquè el decorat és vell i farà Barrabum!...La situació esdevé caòtica, absurda. Hi ha malentesos, comiats, benvingudes però sobretot rialles, moltes rialles. Enmig d’un gran terrabestall el decorat, finalment, fa barrabum! Sortosament intervé la màgia i torna l’alegria, la música i les cançons d’en Xumet i la Xinxeta.

Llegiu-ne més...
 
Narració teatralitzada i musicada (Antón Txejóv): Una de russos del segle XIX
divendres, 28 de maig de 2010 09:10

El pròxim dijous 13 de maig, a les 20 hores a l'auditori del Centre Cultural

En commemoració dels 150 anys del naixement d'Antón Txejóv, les dues actrius Roser Ros i Anna Ros han preparat aquest espectacle de narració teatralitzada d'algunes històries d'autors russos com Tolstoi, Gogol i Txejóv acompanyats de la música d'un violoncel. A càrrec de Roser Ros i Anna Ros.

 
Presentació del Pla director de la Societat del Coneixement dels municipis de La Roca, Granollers, Canovelles i les Franqueses del Vallès.
divendres, 28 de maig de 2010 09:07

El pla director es desenvolupa com un instrument d'anàlisi i planificació per a prendre decisions estratègiques.

El Pla director participatiu de Societat del Coneixement de la Roca del Vallès, Granollers, Canovelles i les Franqueses del Vallès proposa quatre eixos de treball, 21 objectius estratègics i 107 objectius operatius.

Llegiu-ne més...
 
Exposició "Sensacions", de la il·lustradora Laia Rodríguez Amàrita
divendres, 28 de maig de 2010 09:02

Aquesta exposició forma part del Cicle Marc 2010.

L'exposició "Sensacions" de la il·lustradora Laia Rodríguez Amàrita romandrà oberta fins al 4 de juny. La inauguració serà el proper dilluns 10 de maig, a les 19,00 hores.Es podrà visitar en el següent horari: de dilluns a divendres de 10,00 a 14,00 h. i de 17,00 a 21,00 h.

 
<< Inicia < Anterior 41 42 43 Següent > Final >>