Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports
Esports
La Piscina Municipal acull més cursets de natació

activitatspiscina.jpg

L'escola Municipal de Santa Agnès i la Rotllana des de l’octubre estan realitzant cursets de natació. Al novembre s'ha iniciat  cursets de natació per  per discapacitatsla  de l'associació FVO. 
Activitats mes d'octubre al CEM

Flyer_CEM_La_Roca3.jpg

El Centre Esportiu Municipal de La Roca inicia aquest mes d'octubre les activitats dirigides, i  presenta la relació de les mateixes, tant per els per els abonats com els usuàris i usuàries que fan activitats puntuals.
 

Llegiu-ne més...
 
El Centre Esportiu Municipal de La Roca engega una nova campanya de recaptació d’abonats

CEM_La_Roca_octubre_2012.jpg

 El Centre Esportiu Municipal de La Roca ( CEM La Roca) engega una nova campanya per oferir preus i avantatges anti-crisi, la qual pretén ser una campanya esportiva i a la vegada solidària.


Llegiu-ne més...
 
Èxit de la 1ª Bicitapa de la Colla de Diables

El passat diumenge, 10 de juny, la Colla de Diables de la Roca va donar sortida a la 1ª Bicitapa des de la Plaça de l'Era. Hi van haver 25 participants, petits i grans, que amb força "gana" i afició van fer tot el recorregut marcat de 15 Km.

Llegiu-ne més...
 
Open Provincial de la Roca: Tot un èxit

El passat diumenge dia 3 de juny, el Club Ciclista la Torreta Bike va organitzar el seu primer open provincial i kids cup. Aquesta gran cita ciclista de BTT que va comptar amb una participació de 230 ciclistes entre grans i petits.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 Següent > Final >>

Pàgina 46 de 48