Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
L'Ajuntament . . . Opinió de grups polítics 10 mesos de desgovern i paràlisi (BUTLLETÍ 39)
10 mesos de desgovern i paràlisi (BUTLLETÍ 39)
divendres, 22 de maig de 2009 00:00

Després de 10 mesos del nou govern de CiU–ERC hi ha moltes dades objectives que demostren que l’Ajuntament pateix una paràlisi preocupant. Posem 10 exemples:
 


1.El primer butlletí de CiU després de les eleccions està carregat de crispació però no parla de cap projecte de futur: sols es busca el linxament personal amb mentides calumnioses. S’exigeixen dimissions a tort i dret que demostra una greu manca de cultura democràtica: no és CiU qui decideix els càrrecs electes socialistes sinó els ciutadans i recordem que a les eleccions municipals la majoria va decidir donar-nos la seva confiança. Quan un alcalde es dedica únicament a fer “oposició de l’oposició” enlloc d’explicar la feina feta, posa en evidència que no té res a explicar en positiu i la seva frustració per a impulsar solucions pel municipi. I quan es fa un atac personal tan salvatge es fa palesa la por a la feina de l’oposició i això els porta a treballar sols per a destruir “políticament” persones enlloc d’impulsar projectes pel municipi.
 
2.S’han apujat dels impostos el 12% (el triple de l’IPC i la mitjana comarcal) i, alhora, s’ha previst contractar 12 persones, entre els quals hi el sou de 2 càrrecs electes i 3 càrrecs de confiança.
 
3.Durant els primers sis mesos s’han malgastat 300.000€ en imprevistos de representació d’alcaldia i activitats.
 
4.Segons CiU no es fa res perquè no hi ha diners, però al 2007 s’han aconseguit 2 milions d’euros d’ingressos extraordinaris (IBI d’autopistes, plusvàlues de Vilalba, conveni de Quatre Camins, etc.) gràcies a la gestió del govern anterior.
 
5.La plaça de can Torrents fa 10 mesos que està “segrestada” sense que els ciutadans la puguem gaudir.
 
6.Ros diu que sols el 5% de les 465 sol•licituds de famílies que es van preinscriure a l’habitatge públic són correctes i des de CiU s’està fent una campanya de desqualificació dient que portarà problemes d’immigració. Per això està intentant fer el mínim possible dels 220 habitatges públics previstos.
 
7.Hem perdut un any amb la construcció de l’escola bressol i el nou CEIP la Torreta. S’acaba d’anul•lar el concurs de la redacció del projecte que estava pendent d’adjudicar des de juny de 2007. Ara s’ha de tornar a començar de zero i correm el risc que les obres no comencin fins a mitjan del 2009.
 
8.No es farà el projecte de l’edifici del nou casal d’avis a la Roca centre a l’antic Ajuntament, tot i que està redactat i el finançava la Generalitat.
 
9.La mala negociació de Ros ha aconseguit que la Generalitat presenti un projecte de 709 habitatges a la Torreta a construir en 3 anys.
 
10.Revisant les actes de les juntes de govern es pot comprovar que Ros és l’arquitecte que treballa més al municipi. Això està provocant situacions de conflicte d’interessos i, a més, una greu manca de dedicació a l’Ajuntament. Tot i la crispació que genera CiU nosaltres no ens posarem al mateix nivell: continuarem treballant en positiu per aconseguir un municipi millor, fent una oposició exigent, oferint la nostra col•laboració i fent propostes constructives com ja hem demostrat als plens on hem presentat més de 50 actuacions.