Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Torna el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral!
Torna el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral!

La participació al concurs és gratuïta, les fotografies han de ser inèdites i les podreu enviar fins el 15 d’octubre

Els amants de la fotografia torneu a tenir una cita aquest estiu amb el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Amb el tema “El Parc a través dels sentits”, podeu realitzar instantànies amb càmera digital o amb el mòbil i participar en una de les dues categories que hi ha: una per al públic en general i una altra per a nens i nenes fins a 14 anys.

Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 hores del 15 d'octubre de 2019. Totes les imatges s’han d’acompanyar d’un formulari de participació que podeu trobar al web del Parc.

Hi ha dues categories de premis, un del jurat i un del públic. Aquest darrer l’obtindrà la fotografia que obtingui més likes al Facebook, on es penjaran les fotografies participants. Els premis del jurat per a la categoria públic en general són els següents:

- 1r premi: Medalla d’or de la Federació Catalana de Fotografia (FCF) i estada d’un cap de setmana per a dues persones, en règim de pensió completa, en una casa rural entre les que participen en el programa El Parc a Taula.

- 2n premi: Medalla de plata de la FCF i cistella de productes agroalimentaris procedents de les productores i dels productors que participen en el programa El Parc a Taula.

- 3r premi: Medalla de bronze de la FCF i cistella de productes agroalimentaris procedents de les productores i dels productors que participen en el programa El Parc a Taula.

El premi del públic és un àpat per a dues persones en un dels restaurants que participen en el programa El Parc a Taula. I per a la categoria nens i nenes fins a 14 anys el premi és la medalla d’or de la FCF i un xec regal de la botiga Abacus per valor de 50€.

A banda d’aquests 5 premis, el jurat escollirà 10 fotografies més que, juntament amb les guanyadores, formaran part del calendari del Parc 2020 i d’una mostra fotogràfica itinerant que s’exposarà a les diferents biblioteques dins l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral.

Consulteu i llegiu les bases completes de l'11è Concurs de Fotografia.