Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Coral Centre i Energia organitza un concert amb la participació de corals poloneses i canadenques
La Coral Centre i Energia organitza un concert amb la participació de corals poloneses i canadenques

L’entitat roquerola va aconseguir l’any 2018 la tercera plaça i el Premi Especial a la millor interpretació de cançó cantada en polonès al Concurs Internacional de Cant Coral celebrat a Polònia.

Divendres 12 de juliol, l’església de Sant Sadurní serà la seu d’un original concert organitzat per la Coral Centre i Energia; i que se sumarà al Concert d’Estiu que l’entitat realitzarà aquest cap de setmana, dissabte 6 de juliol, al mateix emplaçament.

L’actuació del dia 12 tindrà lloc a les 20.30 h i comptarà amb la participació de cors polonesos i canadencs i de la Unió Coral Centre i Energia de la Roca del Vallès, sota la direcció de Maciej Jaskiewics, Iwona Wisniewska i Lucia Beresova.

Cal recordar que el 6 i 7 d’octubre del 2018, la Coral Centre i Energia de la Roca del Vallès es va convertir en una de les grans protagonistes del Concurs Internacional de Cant Coral celebrat a la ciutat polonesa de Szczecin. Al certamen hi van prendre part un total de 14 corals de Polònia i la coral roquerola va aconseguir una meritòria tercera plaça final. La Coral Centre i Energia, a més, també es va fer amb el Premi Especial a la millor interpretació de cançó cantada en polonès; arrodonint, així, una actuació de primer nivell.