Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura L’Ajuntament impulsa una formació sobre consum responsable d’alcohol i prevenció d’actituds sexistes
L’Ajuntament impulsa una formació sobre consum responsable d’alcohol i prevenció d’actituds sexistes

Els tallers van dirigits a les entitats interessades en gestionar barres de bar a les festes majors dels tres nuclis.

Dissabte 15 de juny, el Centre Cultural de la Roca acollirà una doble formació adreçada a les associacions locals que col·laboraran durant la celebració de les festes majors d’enguany a la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes.

Els tallers se celebraran de les 10 h a les 14 i estan impulsats per l’Ajuntament amb l’objectiu de vetllar per una Festa Major sense violències sexuals i promoure un consum responsable d’alcohol entre els diversos col·lectius.

La primera sessió, titulada “Formació de barres”, tindrà una durada de dues hores (de 10 h a 12 h) i els assistents rebran formació sobre el codi de bones pràctiques, les lleis reguladores de la venda del consum d'alcohol o sobre situacions pràctiques. I posteriorment, de 12 h a 14 h, tindrà lloc el taller “Formació de prevenció i sensibilització de les violències sexuals en entorns festius”.

Inscripcions

Per participar de les sessions, les entitats poden enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .