Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura El Corpus Christi tornarà a tenyir de flors i colors els carrers de la vila
El Corpus Christi tornarà a tenyir de flors i colors els carrers de la vila

Diumenge 23 de juny, els principals carrers del Casc Antic s’engalanaran amb les tradicionals catifes de flors per commemorar el Corpus.

La Roca del Vallès ja es prepara per acollir aquest mes de juny una de les cites lúdiques i culturals més originals i especials de l’any. Diumenge 23 de juny, la vila commemorarà, un any més, la festa del Corpus Christi de la mà de l’Associació de Veïns del carrer Major, de l'AMPA de l’Escola Pilar Mestres i de l'AMPA de l’Escola Mogent que, com ja és tradició, engalanaran els principals carrers del Casc Antic amb les espectaculars i colorides catifes florals.

L’Ajuntament posa en valor la implicació de l’entitat i de les AMPA d’ambdós centres en l’organització, novament, d’aquest esdeveniment i convida els veïns i veïnes que ho desitgin a col·laborar en la confecció de les catifes a partir de les 08 h al carrer Major i al carrer Església.

Així, al llarg de la jornada els visitants podran gaudir de les diverses creacions florals, d’una missa a l’Església de Sant Sadurní (17 h) i de la processó de Corpus.