Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Vols aprendre a fer nius pels ocells?
Vols aprendre a fer nius pels ocells?

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral organitza aquest cap de setmana un taller per a construir nius per a ocells amb material reutilitzable.

Dissabte 25 de maig, de les 10.30 h a les 13 h, el Centre Cultural de la Roca serà la seu d'una taller familiar per a aprendre a fer nius d'ocell.

L'activitat, organitzada pel Consorci del Parc de la Serralada Litoral amb la col·laboració de l'Aula BGT, requereix d'inscripció prèvia abans de divendres 24 de maig a les 14.30 h. En aquest sentit, per a participar-hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , trucar al telèfon 93 319 03 38 o accedir al web www.aulabgt.com/agenda.

El taller té un cost de 2€ i els participants han de dur un brik a la sessió. En aquest sentit, els nius d'ocell que es construeixin s'elaboraran a partir de material reutilitzable.