Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Torreta dóna la benvinguda al mes de maig amb la Festa de la Creu
La Torreta dóna la benvinguda al mes de maig amb la Festa de la Creu

Els dies 1, 4 i 5 de maig el nucli acollirà diverses activitats per a tots els públics per a commemorar la seva Festa Major d’Hivern. I el 19 de maig, els veïns i veïnes estan cridats a participar de la Marxa de la Creu. Descarrega’t el programa de la Festa de la Creu 2019.

 

Amb l’arribada del bon temps i amb l’esclat primaveral, la Torreta ja es prepara per a celebrar la tradicional Festa de la Creu. Enguany la festivitat tindrà lloc els dies 1, 4 i 5 de maig i l’Ajuntament i la Comissió de Festes de la Torreta han dissenyat per a l’ocasió un ampli i variat programa de propostes pensat per a que en gaudeixin tots els veïns i veïnes.

Així, a la cita no hi faltaran enguany, doncs, activitats ja consolidades com la XXI Trobada de Puntaires, la festa d’Homenatge a la Vellesa i el reconeixement al veí/veïna per a la seva contribució a la Torreta, el lliurament dels premis “La Miranda infantil” i de “Llegendes la Miranda” o l’ofrena floral a la Creu. A més, a aquestes propostes també s’hi afegiran tallers infantils, vermuts literaris, un dinar de germanor, torneigs de futbolí i de dòmino o una exhibició de balls de línia i sevillanes. I la Festa de la Creu d’aquest 2019 clourà el 19 de maig amb la Marxa de la Creu. Tots els horaris, emplaçaments, dates i informació sobre les diferents activitats es poden consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament convida a la ciutadania a gaudir de la festivitat i agraeix el suport i la col·laboració de l’AAVV la Torreta, Centre de la Gent Gran de la Torreta, Associació de Dones Trismar, Casal Santa Maria del Jaire, PIC- Pla Comunitari del barri de la Torreta i la Penya Madridista 12 + UNA per a fer possible una nova edició de la Festa de la Creu.