Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Salut Pública La Roca del Vallès aposta per la salut!
La Roca del Vallès aposta per la salut!

De l’1 al 10 d’abril el municipi acollirà diverses iniciatives amb l’objectiu de commemorar el Dia Mundial de la Salut.

El proper 7 d’abril se celebrarà arreu del món el Dia Mundial de la Salut, una jornada que té com a objectiu promoure i difondre la salut i els hàbits saludables entre el conjunt de la població. I enguany, la Roca del Vallès se suma a la commemoració d’aquesta diada amb l’impuls de la Setmana de la Salut, que tindrà lloc a la vila de l’1 al 10 d’abril, i que oferirà als veïns i veïnes diverses propostes lúdiques i divulgatives.

L’activitat començarà dilluns 1 d’abril al pati de Can Tàpies (16:45 h.) amb un berenar saludable; i a continuació tindrà lloc una gimcana infantil i un taller de xapes. I l’endemà, serà el torn pel cafè-tertúlia ‘Actius x salut’ (15:15 h.) a la sala polivalent de Can Tàpies. Ja dijous 4 d’abril hi haurà un taller al CAP Vicenç Papasseit (18:30 h.) sobre primers auxilis en infants. I la Setmana de la Salut clourà el dimecres 10 d'abril amb la sisena edició de la Caminada per a l’activitat física (per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament al Centre d’Atenció Primària).

L'Ajuntament de la Roca del Vallès anima els veïns i veïnes a participar en aquesta iniciativa enriquidora que té la voluntat de millorar la salut de les persones.