Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació El Mobile World Congress premia un projecte de l’Institut de la Roca
El Mobile World Congress premia un projecte de l’Institut de la Roca

L’Ajuntament felicita a Lluís Burillo Toledano per la consecució d’aquest prestigiós guardó i per la qualitat i originalitat del seu treball.

El Mobile World Congress, la fira més important del sector arreu del món, ha tancat recentment a Barcelona la seva edició d’aquest 2019. I ho ha fet amb la Roca del Vallès com un dels seus protagonistes.

I és que el projecte ‘Rockalins’ de Lluís Burillo Toledano, responsable de l’àrea de música de l’INS la Roca, ha aconseguit el primer premi en la modalitat de Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals dels Mobile Learning Awards, que es van lliurar el dijous 28 de febrer a la capital catalana en la jornada ‘Changing Education Together’ del Mobile World Congress. El guardó està impulsat per ‘mSchools Mobile Learning Awards’ i té com a objectiu reconèixer els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.

‘Rockalins’ és un projecte integral on hi participen tots els alumnes de 1r i 2n d’ESO del centre i part dels estudiants de 3r i 4t curs de secundària. A partir de sistemes d'autoaprenentatge basats en la ciència MIR (Music Information Retrieval) els joves aprenen a tocar un instrument de manera autònoma amb l’objectiu final d’acabar conformant una banda musical.

L’Ajuntament de la Roca del Vallés felicita a Lluís Burillo per l’èxit assolit i per la seva contribució a la innovació educativa, i a l’INS la Roca per la tasca formativa de primer nivell que duu a terme al municipi.