Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat La Roca del Vallès se suma al del Dia Internacional de les Dones
La Roca del Vallès se suma al del Dia Internacional de les Dones

Fins l’11 de març l’Ajuntament organitza diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives arreu del municipi i obertes a tota la ciutadania. Llegeix el manifest del #8M.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès se suma un any més a la commemoració, el proper 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

I per fer extensiva la celebració a tots els veïns i veïnes, organitza fins l’11 de març un ampli ventall de propostes amb l’objectiu de posar en valor el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes. Entre les activitats hi ha curses esportives, xerrades, tertúlies, tallers, projeccions de pel·lícules, un dinar de dones, la lectura d’un manifest institucional o exposicions fins a finals de mes. Tota la informació, dates i horaris de les diferents propostes les podeu consultar en el programa de la Setmana de la Dona editat pel consistori.

Albert Bassa, regidor d’Igualtat, fa una crida a la participació i explica que “entre tots i totes hem d’aconseguir una societat on el valor de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes sigui una realitat. I el 8 de març, és una cita que ens serveix per recordar que aquesta és una fita que hem de treballar dia a dia des de tots els àmbits”.