Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació Jornada de portes obertes als centres educatius
Jornada de portes obertes als centres educatius

L’Ajuntament de la Roca del Vallès us informa de les dates de les jornades de portes obertes de les escoles i INS del municipi per tal que en conegueu els diferents projectes educatius.

 

Les escoles Mogent, Pilar Mestres-Jaume Torrens, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes i l’INS la Roca organitzen els mesos de març i abril una jornada de portes obertes i reunions informatives per a totes aquelles famílies i alumnes interessats en conèixer l’oferta educativa i formativa dels centres per al curs 2019/2020.

Escola Mogent

L’Escola Mogent és un centre inclusiu, innovador, competent i de referència; on els infants són els grans protagonistes. Els tres eixos que defineixen el seu projecte educatiu són: el treball per projectes, el projecte ‘MogentMat’ i el projecte de convivència. Al centre, les famílies tenen un espai de participació i confort en el qual impera el diàleg i la confiança.

Dates i hores de les jornades de portes obertes

 

  • Dissabte 9 de març, d’11 h. a 13 h.
  • Dimarts 12 de març, de 17:30 h. a 19:30 h.

 

Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens

Escola verda situada enmig d’un entorn natural amb interès per conèixer i preservar el medi ambient. El centre vetlla per un aprenentatge individual i significatiu que integra la ciència i les arts, les llengües estrangeres, la robòtica... Treballa a partir de l’observació, l’experimentació i el treball en equip, tot fomentant valors que eduquin persones amb sentit crític, responsables i autònomes. Preparen els alumnes per ser capaços d’encarar nous reptes.

Data i hores de les jornades de portes obertes

 

  • Dijous 21 de març: a les 15 h., visita a l’escola; i a les 17 h., presentació del projecte educatiu

 

Escola la Torreta

Col·labora amb les famílies per aconseguir el desenvolupament integral dels seus alumnes. Proposa una acció educativa que dóna protagonisme a l’infant i que fa de la relació alumne-mestre-família l’element central. Treballa per l’assoliment de les capacitats d’educació infantil i les competències d’educació primària. Els  projectes del centre són: robòtica, Generació Plurilingüe (GEP), ‘Cantania’, ‘Cantata’ i ‘InnovaMAT’.

Data i hores de les jornades de portes obertes

 

  • Dissabte 9 de març, de 10 h. a 12 h.

 

Escola Santa Agnès de Malanyanes

Escola d’infantil i primària cíclica, pública, catalana i laica. El centre té ràtios reduïdes i un entorn privilegiat. Són una gran família, ja que tots es coneixen. L’atenció als alumnes és molt propera. L’escola dóna importància a la convivència.

Dates i hores de les jornades de portes obertes

 

  • Dijous 14 de març, de 17:30 h. a 19 h.
  • Dissabte 16 de març, de 10:30 h. a 12:30 h.

 

INS la Roca

Centre públic d’Educació Secundària Obligatòria i Batxeillerat situat al nucli central del municipi de la Roca del Vallès i que acull l’alumnat de les escoles de primària del municipi i tothom qui ho desitgi fins al límit de places. L’ensenyament que imparteix té com a objectiu primordial la formació integral de l’alumnat i contempla, per tant, la seva formació acadèmica i l’educació en valors i la convivència.

Dates i hores de les jornades de portes obertes

 

  • Dimecres 20 de març, a les 17 h. (ESO)
  • Dimecres 24 d’abril, a les 17 h. (Batxillerat)