Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Torreta també té ganes de Carnestoltes!
La Torreta també té ganes de Carnestoltes!

La Rua de Carnaval, el concurs de disfresses i els tallers seran els grans protagonistes de l’edició d’enguany.

La Torreta, com ja es tradició, se suma un any més a la celebració de la festa de Carnestoltes, que enguany tindrà lloc el proper 2 de març. I ho fa amb la Rua de Carnaval com a acte central de la jornada. Amb tot, al llarg dels dies previs els veïns i veïnes ja podran començar a escalfar motors per a la cita amb diversos tallers a Can Tàpies i al Centre Cultural de la Torreta.

Rua de Carnestoltes

Aquest 2019, la Rua arrencarà a les 17 h. des de la plaça Valldoriolf i el recorregut portarà els participants pels carrers Navarra, Aragó, València i Josep Torelló, l’eix cívic i fins arribar al Centre Cultural de la Torreta. A la plaça Valldoriolf i a l’eix cívic, a més, s’hi duran a terme dues parades per exhibir les carrosses i les disfresses.

Concurs de disfresses

El certamen se celebrarà a l’arribada de la Rua de Carnaval. Enguany el concurs es divideix en dues categories (individuals i grupals) i com a gran novetat hi haurà un guardó al millor espectacle a l’escenari. Per a participar-hi , cal inscriure’s prèviament els dies 23 i 24 de febrer, d’11 h. a 12 h., al Centre Cultural de la Torreta; o el 26 de febrer, de 15 h. a 18 h., a Can Tàpies.

Tallers

Finalment, durant els dies previs a la celebració del Carnestoltes es duran a terme tallers infantils i familiars de decoració a Can Tàpies i al Centre Cultural de la Torreta que no requereixen d’inscripció prèvia.