Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Salut Pública Aquest mes de febrer, vine a donar sang a la Roca del Vallès
Aquest mes de febrer, vine a donar sang a la Roca del Vallès

La donació està prevista per al dijous 21 de febrer, de 17 a 21 hores.

Dijous 21 de febrer la Roca del Vallès acollirà una nova donació de sang. L’Àrea Bàsica de Salut (plaça de l’Era, s/n) es convertirà entre les 17 i les 21 hores en punt de recollida de sang en una nova jornada impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l'estreta col·laboració del consistori.

Per participar en la jornada de donació només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, l’Ajuntament encoratja els veïns i veïnes a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.

Si teniu qualsevol dubte quant a la donació de sang, podeu consultar als professionals de la salut. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 557 35 00 o enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .