Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana La Fira d’Entitats ja escalfa motors amb l’obertura del període d’inscripció
La Fira d’Entitats ja escalfa motors amb l’obertura del període d’inscripció

Totes les associacions locals interessades enguany en formar part del projecte cal que s’inscriguin prèviament abans del 17 de març.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha començat aquest mes de febrer els preparatius per a l’organització d’una nova edició de la Fira d’Entitats, que aquest 2019 tindrà lloc el proper diumenge 28 d’abril; un projecte amb el que el consistori pretén donar a conèixer entre la ciutadania i posar en valor l’ingent tasca diària que les associacions locals duen a terme al servei del municipi i en favor d’àmbits com la solidaritat, l’esport, la cultura o el medi ambient.

En aquest sentit, totes aquelles entitats que enguany vulguin participar de l’esdeveniment cal que prèviament s’inscriguin a través del següent enllaç abans del 17 de març. I un cop finalitzat el període d’inscripció, l’Ajuntament convocarà a totes les associacions inscrites a una reunió de treball per tal de planificar conjuntament l’edició d’aquest 2019.

Xavier del Villar, regidor de Participació Ciutadana, convida el teixit associatiu a implicar-se, un any més de la iniciativa i explica que la Fira d’Entitats “és una plataforma única de coneixença mútua tant per a les associacions, que tenen l’ocasió de presentar-se als veïns i veïnes i compartir amb la població el seu treball; com per a la ciutadania, que gaudeix d’una jornada lúdica i festiva de la mà de les nostres entitats”.