Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació La Roca del Vallès se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Pau
La Roca del Vallès se suma a la commemoració del Dia Mundial de la Pau

Dijous 31 de gener, l’Ajuntament acollirà l’acte d’entrega de premis del Concurs de la Pau 2018. El símbol guanyador del certamen lluirà a l’Ajuntament, al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes i a Can Tàpies.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès s’adhereix aquest mes de gener a la commemoració del Dia Mundial de la Pau, que tindrà lloc el proper 30 de gener amb l’objectiu de fer públic el rebuig col·lectiu a qualsevol expressió de violència.

Per celebrar la diada, el consistori organitzarà dijous 31 de gener l’entrega de premis del Concurs de la Pau 2018. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h. a l’Ajuntament de la Roca del Vallès i permetrà conèixer públicament la il·lustració guanyadora que inspirarà la placa fixa i permanent que s’instal·larà a la Casa de la Vila, al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes i a Can Tàpies amb motiu del Dia Mundial de la Pau.

Així, amb aquest gest simbòlic, l’Ajuntament vol adherir-se a la ‘Cultura de Pau’ aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides,  i als seus principis de llibertat, tolerància, solidaritat, cooperació, diversitat i enteniment a tots els nivells de la societat i entre les nacions. D’acord amb la Declaració sobre una Cultura de Pau, aprovada per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1999, “Una cultura de pau és un conjunt de valors, actituds, tradicions, comportaments i estils de vida basats (entre d’altres) en: el respecte a la vida, la fi de la violència i la promoció i la pràctica de la no violència per mitja de l’educació, el diàleg i la cooperació.”