Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Sanitat i salut L’INS la Roca acull 55 donacions de sang
L’INS la Roca acull 55 donacions de sang
Sanitat i salut
divendres, 23 de novembre de 2018 09:00

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes la seva implicació en la jornada de donació de sang i posa en valor la col·laboració del centre i dels seus alumnes en la campanya.

El passat 15 de novembre la Roca del Vallès va acollir una nova donació de sang. L’INS la Roca es va convertir entre les 16 i les 21 hores en punt de recollida de sang en una nova jornada impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l'estreta col·laboració del consistori.

Malgrat la pluja, fins a 60 persones es van apropar al centre per donar sang. 55 van poder realitzar la donació; i d’aquests, vuit eren nous donants. Gràcies a aquesta donació, que va comptar amb la col·laboració dels alumnes de 4t d’ESO de l’INS la Roca,  se’n podran veure beneficiades directament un total de 180 pacients.

L’Ajuntament recorda que per donar sang només cal ser major de 18 anys, pesar un mínim de 50 quilos i no cal estar en dejú. A Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, l’Ajuntament agraeix els veïns i veïnes la seva solidaritat i altruisme.