Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Salut Pública Aquest mes de novembre, vine a donar sang a la Roca del Vallès
Aquest mes de novembre, vine a donar sang a la Roca del Vallès

La donació està prevista per al dijous 15 de novembre, de 16 a 21 hores, a l’INS la Roca.

Dijous 15 de novembre la Roca del Vallès acollirà una nova donació de sang. L’INS la Roca (plaça Sant Jordi, s/n) es convertirà entre les 16 i les 21 hores en punt de recollida de sang en una nova jornada impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l'estreta col•laboració del consistori.

Per participar en la jornada de donació, que comptarà amb la col·laboració dels alumnes de 4t d’ESO del centre, només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, l’Ajuntament encoratja els veïns i veïnes a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.

Si teniu qualsevol dubte quant a la donació de sang, podeu consultar als professionals de la salut. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 557 35 00 o enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .