Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports La 39a Ronda Vallesana transcorrerà aquest cap de setmana per l’entorn de la Roca del Vallès
La 39a Ronda Vallesana transcorrerà aquest cap de setmana per l’entorn de la Roca del Vallès

La prova tindrà lloc diumenge 7 d’octubre i està organitzada per la Unió Excursionista Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’entitat local Elskekorrenmolt.

Aquest cap de setmana els amants de l’esport tenen una cita ineludible a la Roca del Vallès. Diumenge 7 d’octubre, el municipi i el seu entorn seran la seu de la 39a edició de la Ronda Vallesana impulsada per la Unió Excursionista Sabadell amb la col•laboració de l’Ajuntament i de l’entitat roquerola Elskekorrenmolt.

La prova comptarà enguany amb dos recorreguts: un, de 15,74 quilòmetres (amb un desnivell positiu de 482 metres); i un altre de 21,01 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 677 metres. La sortida és prevista a les 07:30 h. des del CEIP Mogent. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

La Ronda Vallesana transcorre majoritàriament per terreny saulenc amb tres parts ben diferenciades: la primera, pels conreus ran del Mogent; després, per bosc de pi i alzina; i, per últim, els punts més alts de la zona.