Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes L'opinió de les nostres festes majors
L'opinió de les nostres festes majors
 

Ja pots consultar els resultats de l'enquesta de valoració de les festes majors 2016

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès va dissenyar una enquesta amb la voluntat de conèixer l’opinió de la ciutadania que va valorar els diferents actes i canvis que es van portar a terme a les 3 Festes Majors del municipi, aproximant així, la política local als veïns i veïnes de la Roca del Vallès tot ampliant els canals de participació amb la ciutadania.
 
En les primeres reunions organitzatives, amb les diferents comissions de festa major, s’han presentat els resultats de l’enquesta. 
 
L’enquesta es va dividir en 5 apartats:
 
  • un de dades generals, on es demana, al final, una valoració global de cadascuna de les Festes.
 
  • tres, cadascun d’ells dedicat a una de les Festes Majors, que inclou preguntes de valoració d’activitats, canvis d’ubicació i al final un espai on poder fer suggeriments, aportar idees o qualsevol altre aspecte que es consideri oportú. 
 
  • l’últim referent a la participació ciutadana. 
 
Pel que fa als resultats, destacar que els homes han estat més participatius que les dones a l’hora de contestar l’enquesta, i d’aquests la franja d’edat més participativa ha estat la compresa entre els 46 i els 55 anys.
 
Les tres festes majors aproven amb nota, pel que fa la de la Torreta, un 25,8% la valora amb un 8, respecte a Santa Agnès, un 39,8% li atorga un 8 de nota i finalment, la de la Roca ha estat valorada amb un 38,5% com a excel·lent.  
 
Tot seguit podeu consultar els resultats d’aquesta enquesta segons cada Festa Major: INFORME
 
Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra participació!!