Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Escoles

Des de la regidoria d’Ensenyament es col·labora amb la comunitat educativa local mitjançant l’organització d’activitats

per als centres educatius, suports i ajuts econòmics, serveis i infraestructural municipal, tot potenciant els espais de participació de tots els implicats.

 


Des de l’Ajuntament us informem dels centres d’educació primària i secundària del municipi sostinguts amb fons públics, tanmateix cal que us dirigiu directament a ells per tal d’informar-vos del procés d’escolarització. Cal que tingueu en compte que el municipi del la Roca està dividit en 3 zones d’escolarització i, per tant, us pertoca una zona preferent segons el domicili on estigueu empadronats (cliqueu aquí per veure el mapa de la zonificació escolar).

 
Serveis d’ensenyament

Escola Bressol Municipal Les Orenetes
L’escola bressol Les Orenetes és un servei municipal que acull infants de 4 mesos a 3 anys i el seu objectiu principal és ajudar els infants a madurar i créixer per tal de garantir un ple desenvolupament de les seves capacitats.

Escola Municipal de Música de la Roca del Vallès

Aquest servei municipal ofereix un espai on petits, joves i adults poden gaudir de l’aprenentatge i la pràctica de la música, tan clàssica com moderna.

Casals d’Estiu
Els casals d’estiu són activitats que permeten als infants i joves de la Roca del Vallès fer una activitat amb contingut educatiu prop de casa seva en un context d’interrelació amb altres infants del municipi. L’oferta són els Casals d’Estiu tradicionals, els Matins Musicals i el Casal d’Anglès.

Consell Escolar Municipal de la Roca del Vallès
Organisme de participació i consulta en la gestió educativa dins l’àmbit municipal on hi ha representants de tota la comunitat educativa local (pares i mares, professorat, alumnat, personal no docent, administració, responsables polítics i tècnics municipals).

Transició Escola Treball. Projecte Futur
Instrument d’acompanyament per a tots els nois i noies en el seu trànsit del món escolar fins la seva inserció sociolaboral. El Projecte Futur està adreçat a alumnes de 4t d’ESO per apropar-los al món laboral i que preveu una estada trimestral d’unes dues hores diàries dels alumnes a les empreses que participen en el programa amb l’objectiu que l’alumne pugui fer els aprenentatges de les competències bàsiques per a treballar en qualsevol feina.

Servei Obrim els patis
Gràcies a un acord entre l’IES i l’Ajuntament, s’ofereix el pati de l’IES com a espai de joc lliure i esportiu per als nens, nenes i joves del municipi.

Programa Anem al Teatre
Anem al teatre és un programa organitzat per les àrees de Cultura i Educació de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de la Roca del Vallès que ofereix en horari escolar, espectacles de teatre i dansa i concerts de música per als alumnes d’educació infantil, primària i secundària, per tal de reforçar les polítiques culturals i educatives, crear nous públics de teatre, música i dansa i educar la sensibilitat artística.

Convocatòria de subvencions per desenvolupar projectes d’ensenyament
Cada any s’aprova la convocatòria pùblica de subvencions per tal que les escoles i AMPAS puguin presentar els seus projectes i tenir l’oportunitat de rebre finançament