Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS


AEiG el Cau de la Flama
 
Adreça: C/ Goya, núm. 7
Telèfon: 685 035 848
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Web:  http://aeigcaulaflama.wordpress.com
 
Facebook Cau la Flama
Horari Tots els dissabtes a partir de les 16.00 h a l’escola Pilar Mestres


El CAU és un lloc de trobada d’infants, joves i caps (i mares i pares) per dur a terme activitats, sortides i projectes i per preparar-ne de nous. El CAU educa infants i joves en el lleure amb la intenció principal d’acompanyar-los en el seu creixement i fer-los protagonistes d’aquest.

 

L’agrupament és un espai de llibertat, d’expressió i d’iniciatives on el nostre escoltisme es viu quotidianament. L’escoltisme és un moviment mundial amb una llarga trajectòria i uns valors (pau, respecte, compromís, diàleg, interculturalitat...) i una forma de vida molt ben definida en el seu lema: deixar el món millor de com l’hem trobat.

 

El cau La Flama organitza campaments de primavera (durant les vacances de Setmana Santa) per tots els nois i noies d’entre 5 i 17 anys de la Roca del Vallès. Aquells que tinguin menys d’11 anys faran campaments del 21 al 24 i els majors d’11 anys faran raid més campaments.

Els campaments seran a la Costa del Montseny (Fogars de Montclús), en un terreny d’acampada dins el  Parc Natural del Montseny.

 Informar incorrecció