Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social L'adopció de la Mika
L'adopció de la Mika
 

L’associació Gats La Roca porta a terme l'edició del conte "L'adopció de la mika" un projecte educatiu dirigit als infants


L’associació Gats La Roca, que s’encarrega de la gestió i control de les colònies de gats del municipi, l’any passat va presentar un projecte al departament d’educació de l’Ajuntament, i van rebre una subvenció per a la realització d’un material educatiu dirigit als infants que parlés de la tinença responsable dels animals, les conseqüències de l’abandonament i sobre les colònies de gats de carrer.
 
Aquest material consisteix en la creació d’un conte, un teatre de titelles i un joc dinàmic. L’activitat sencera que s’anomena “Gats, contes i titelles”, s’oferirà a les escoles del municipi a partir del proper abril, quant s’hagi produït tot el material.
El que es pretén amb aquesta activitat és explicar la feina que realitza l’associació Gats La Roca, i educar als més petits amb el respecte i l’estimació envers els animals.

Un dels aspectes més importants d’aquest projecte és que tot el material está essent creat pels interns del Centre Penitenciari Quatre Camins, que pertanyen al projecte Gats Quatre Camins.
Els interns, comptant amb diferents col·laboracions, han creat el conte “L’adopció de la Mika”, on s’explica la història de la Mika, una gateta que ha estat adandonada.

El resultat, dirigit a dues bandes, ha estat tot un èxcit. Per una part va dirigit a la població de la Roca i per l’altra a ajudar els interns de Quatre Camins amb el seu procés de reinserció. Quan el material estigui finalitzat i s'ofereixi l’activitat sencera, serán també els propis interns qui la durà a terme.
 
El conte “L’adopció de la Mika”, que també es pot pintar, està dirigit a nens/es de 3 a 5 anys, es podrá descarregar a través de la web de l’Associació Gats La Roca i  també s’entrergarà gratuïtament als nens/es que participin a la futura activitat.