Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Economia i hisenda Sessió informativa
Sessió informativa

Consulta el material de la sessió informativa sobre les obligacions fiscals de les entitats 2015 que es va portar a terme el passat dia 2 de febrer a l’Auditori del Centre Cultural

 
El passat 27 de novembre, el Govern espanyol va aprovar la Llei 26/2014 sobre l’anomenada reforma fiscal, la Llei de 27/2014 de l’Impost de Societats i la Llei 28/2014 de l’IVA.
 
En aquestes lleis trobem aspectes que afecten molt directament a totes les entitats sense ànim de lucre i de tots els àmbits d’actuació (esportives, culturals, socials, AMPES, etc.) i que les obliga a tota una sèrie de canvis en la seva gestió.
 
Per aquest motiu, l’Ajuntament de la Roca del Vallès va programar una sessió informativa oberta a totes les entitats del municipi per poder disposar de tots els coneixements pel que fa a les obligacions fiscals de les entitats 2015.
 
La sessió informativa va tenir lloc el proper dilluns dia 2 de febrer a les 19 h a l’Auditori del Centre Cultural la Roca, a càrrec de Roger Santiago i Casasses.
 
S’informarà de les obligacions fiscals que té una entitat a partir del 2015, així com les pendents del 2014, amb els següents continguts:
 
Obligacions fiscals:
- NIF i declaració censal
- IAE
- IVA
- Impost de Societats
(obligacions comptables i implicacions 2015)
- Altres obligacions (347, 182, IRPF...)
- Beneficis fiscals Llei 49/2002 (llei de mecenatge)
Altres novetats 2015
- Llei de Prevenció de Blanqueig de capitals
- Llei Transparència