Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Curs suport a les persones cuidadores
Curs suport a les persones cuidadores


 Segona edició 2014 del curs de Suport per a persones Cuidadores. Del 16 d’octubre fins el 18 de desembre al Centre Cultural de la Roca del Vallès  

L'Ajuntament de la Roca del Vallès, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona engeguen realitzarà un curs gratuït, de 10 sessions dirigides per una psicòloga  per a persones cuidadores que tenen al seu càrrec algun familiar.
Treballaran, els sentiments i les emocions que sorgeixen en cuidar aquestes persones i els factors estressants que incideixen directament en la qualitat de vida del malalt, del propi cuidador i de la resta del nucli familiar. 
És pretén crear un grup de suport  per poder oferir un espai de relació i formació, on les persones cuidadores puguin compartir l’experiència de cuidar, afavorint la visió integradora en el seu entorn, contribuint en la millora de la qualitat de vida de tota la família.

Els horaris del curs seran tots els dijous, a partir del 16 d'octubre fins el 18 de desembre, de 10.30 a 12 al Centre Cultural de la Roca del Vallès
 
Objectius:
Reconeixement de la malaltia.
Prendre consciència de la malaltia i acceptació d’aquesta.
Treball sobre els sentiments i les emocions que sorgeixen al cuidar un familiar amb dependència.
Conseqüències emocionals sobre una mateixa.
Reflexió sobre els canvis en les dinàmiques familiars i l’aparició de nous conflictes.
Poder consolidar el Grup de suport en un Grup d’Ajuda Mútua.