Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Bonificacions impostos 2014
Bonificacions impostos 2014

Obert el període per presentar les sol·licituds per bonificacions en els impostos per a les famílies de la Roca per a l'any 2014

 
El període serà obert des del 4 al 30 de setembre d'enguany

           Les famílies monoparentals, nombroses, en situacions d’atur o amb escassa capacitat econòmica ja poden sol•licitar les bonificacions fins al dia 30 de setembre.
 
La Roca aplicarà percentatges de bonificació en el pagament dels tributs municipals segons el nivell de renda de cada família o individu. La tarificació social consisteix en la reducció dels impostos o quotes d’algunes activitats municipals en raó de la situació socio-econòmica d’una unitat familiar o de convivència residents en el municipi i que necessiten d’especial recolzament social atesa la situació de crisi actual.
 
Aquesta tarificació social permetrà que les famílies més necessitades puguin gaudir d’una partida municipal de 61.000 euros en bonificacions en l’impost sobre béns immobles (IBI), la taxa de serveis de recollida i eliminació d’escombraries i altres residus sòlids, la taxa de serveis de subministrament d’aigua, l'Impost sobre l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlua), Contribucions especials, o també en l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.
 
Les sol•licituds es poden presentar fins al dia 30 de setembre a l’OAC de l’Ajuntament de la Roca del Vallès. L’horari d’atenció al públic és a La Roca, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i els dilluns i dijous a les tardes de 16.30 i 18.30 hores; a Santa Agnès, dimarts i dijous de 10 a 13 hores; i a la Torreta, dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores. També es podran presentar sol•licituds telemàtiques fins al dia 30 de setembre tramitant una instància general i adjuntant tota la documentació necessària  i detallada a continuació més la instància específica: