Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Ball al CC_LT i al CC_LR
Ball al CC_LT i al CC_LR

Tarda de ball al centre cívic de la Roca i de la Torreta. Aquí podeu trobar els dies de ball del mes de gener i febrer.


Tarda de ball al centre cívic de la Roca i de la Torreta
 
25 de gener al Centre Cívic la Roca a càrrec de la junta del Casal d’Avis de la Roca del Vallès

El proper dissabte dia 25 de gener a les 18 hores tindrà lloc la primera Tarda de Ball al Centre Cultural de La Roca del Vallès. L’acte està organitzat per la Junta del Casal i podreu gaudir de música en directe i un fabulós berenar.  Les entrades es podran adquirir a la porta al preu de 5 euros per persona.

1 de febrer al Centre Cívic la Torreta a càrrec de la junta del Casal d’Avis de la Torreta


El proper dissabte dia 1 de febrer a les 18 hores tindrà lloc la segona Tarda de Ball al Centre Cultural La Torreta. L’acte està organitzat per la Junta del Casal i podreu gaudir de música en directe i pica pica.  Les entrades es podran adquirir a la porta al preu de 5 euros per persona.


Ball dels enamorats a la Torreta
15 de febrer al Centre Cívic la Torreta a càrrec de la junta del Casal d’Avis de la Torreta


El proper dissabte dia 15 de febrer a les 18 hores tindrà lloc El Ball dels Enamorats  al Centre Cultural La Torreta. L’acte està organitzat per la Junta del Casal i les entrades es ja es poden  adquirir a la cafeteria del casal al preu de 9 euros per a les persones sòcies i 12 euros per a les persones no sòcies del casal.

22 de febrer al Centre Cívic la Roca a càrrec de la junta del Casal d’Avis de la Roca del Vallès


El proper dissabte dia 22 de febrer a les 18 hores tindrà lloc la segona Tarda de Ball al Centre Cultural de La Roca del Vallès. L’acte està organitzat per la Junta del Casal i podreu gaudir de música en directe i un fabulós berenar.  Les entrades es podran adquirir a la porta al preu de 5 euros per persona.