Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS


Elskekorrentmolt

Elskekorrenmolt.jpg

Adreça: C/Montblanc 6 Urb. Rocatomba
Telèfon: 615 54 66 59
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Web: www.elskekorrenmolt.cat/

 

 

Compleix legalment 9 anys, encara que fa molts més anys que hi treballem.
Elskekorrenmolt és una entitat sense ànim de lucre creada per una colla d’amics, amants de l’esport i la natura en la seva vessant de l’atletisme i en concret de les curses populars i de mig fons.
Al llarg del temps s’han organitzat a La Roca del Vallès diverses activitats les més importants ‘La marxa’ que l’any 2006 va arribar a la seva XXVena. Edició (amb un sèrie d’actes i reconeixements als iniciadors i col·laboradors) i d’altres com ‘La cursa de fons’ i la de ‘Les bruixes’.
Aquestes activitats ens ha portat tres coses molt importants:
1.- S’ha aconseguit un grup especialitzat capaç d’organitzar sortides amb una bona combinació d’elements destinats a fer disfrutar a una gran part de la població, amb entusiasme, preparació i serietat.
2.- Proporcionar a les persones residents a La Roca del Vallès unes opcions de lleure amb sortides de components variats que van des de fer una llarga caminada, córrer, disfrutar de l’entorn natural que tenim al municipi, camins, paratges, senders, vegetació, indrets soleis, humits, etc.... Fent any rera any, variacions en les rutes per donar més diversitat a les curses.
3.- Aconseguir cada vegada més que ens visitin persones d’altres indrets, participin a les nostres curses, gaudeixin dels nostres paissatges, disfrutin del nostre medi natural i així mostrar el poble de La Roca com a poble viu i acollidor.
Per donar-hi un caire més legal es va constituir l’Associació Elskekorrenmolt amb la que es pensa continuar potenciant l’atletisme com esport popular amb la voluntat d’integrar la major part de la població com a membres associats i aconseguir així tenir una entitat innovadora, participativa i oberta a tothom.

 

 Informar incorrecció