Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Llar-residència FVO a Granollers
Llar-residència FVO a Granollers

 

Primera pedra de la Nova llar-residpencia de la FVO
 


El passat dissabte 02 de febrer, la Fundació Vallès Oriental va celebrar la col•locació de la primera  pedra de la nova llar-residència a la ciutat de Granollers. A l’acte institucional, presidit pel President de l'FVO, Esteve Marqués, i la Consellera de Benestar Social i Família, l'Hble. Sra. Neus Munté, també va assistir l’alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i més d'una seixantena d'amics de la Fundació.
La Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) amb seu a la Roca del Vallès és una entitat sense ànim de lucre que atén persones amb discapacitat intel•lectual en l’àmbit de Catalunya, amb finalitat de potenciar el seu benestar i el de les seves famílies.
La construcció d'una nova llar residència ampliarà en 44 noves places el Servei d'Habitatge. Es preveu que les obres de construcció es realitzin durant un any de duració i, per tant, que el centre es posi en  funcionament al segon semestre de l'any 2014. La segona fase d'aquest projecte, que dotarà a la FVO de 20 places més de llar-residència, s'iniciarà aproximadament a l'any 2016.
Més informació a: www.fvo.cat