Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies Sant Jordi 2012 a La Roca: Un munt d'activitats per a tothom
Sant Jordi 2012 a La Roca: Un munt d'activitats per a tothom
dimecres, 18 d'abril de 2012 12:41

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi s'organitzen durant tota aquesta setmana i en especial el cap de setmana fins la diada, un bon grapat d'activitats.
 

Les parades de roses instal.lades per tot el municipi, entre d'elles la de Onco Vallès, conviuran amb nombroses propostes per a petits i grans, i durant tot el cap de setmana des de divendres fins dilluns, els botiguers faran fira al carrer.
. Avui divendres es ferà l'acte de lliurament del 9è concurs de punts de llibre organitzat per la biblioteca, a les 18,30 h.
. El dissabte, 21 a les 11,00 H els Xics de Granollers organitzen un taller de castellers, els Diables de La Roca 666 instal.laràn La Closca a la Plaça de l'Era on repartiràn punts de llibre amb el calendari d'activitats que organitzen amb motiu de la cel.lebració enguany del seu 10è Aniversari, i el COR engegarà el primer Concurs Infantil de Punt de llibre.
. Diumenge, 22 a les 11,00 H trobada i firma de llibres d'autors de la comarca, i
. El dia de Sant Jordi tindrem la tertúlia literària a la Biblioteca Municipal, la 3ª Edició dels Jocs Florals 2012 dels Casals de la Gent Gran al Centre Cultural de La Roca i la proclamació del guanyador del primer Concurs Infantil de Punt de Llibre.
 . Dos actes més tanquen la setmana de Sant Jordi: dimecres, 25: espectacle familiar de titelles: "La llegenda de St Jordi" a les 18 h. a la biblioteca i durant el cap de setmana la tradicional Festa de La Creu a La Torreta.