Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies Hisenda i Diputació retornen a l'Ajuntament 2.000.000 d'euros
Hisenda i Diputació retornen a l'Ajuntament 2.000.000 d'euros
dimecres, 11 d'abril de 2012 19:40

Aquestes operacions fora de pressupost permetran posar al dia el pagament a 40 dies a proveïdors.


Fa un any i mig el consistori va recuperar per la via penal la parcel.la de Can Font de la Parera situada entre la línea de l’AVE i el riu Mogent, degut a l’incompliment de pagament del comprador.
Quedava pendent que Hisenda retornés la part corresponent a l’IVA pagat l’any 2006, per un import de 1.178.000 euros. Finalment i desprès de moltes reclamacions, aquest import ha estat ingressat a les arques municipals.
D’altra banda està previst que el proper dia 20 d’aquest mes, la Diputació pagui a aquest Ajuntament 813.924 euros en concepte d’inversions fetes en els darrers anys, corresponents als deutes de la Generalitat de Catalunya.
L’Ajuntament recupera doncs, un total de 1.991.924 euros.
L’alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, considera que es tracta d’una molt bona noticia per el nostre Ajuntament, ja que es podrà sanejar els comptes municipals i permetrà posar al dia els pagaments als proveïdors.
Aquesta és una operació de tresoreria, fora de pressupost, que permetrà complir amb els compromisos amb els proveïdors, sempre i quant no es perdi de vista el control en l’execució del pressupost aprovat per aquest 2012.